A REevolutio Consulting független, magyar tulajdonban lévő urbanisztikai és településfejlesztési tanácsadócég. Legfőbb tevékenysége a stratégiai tanácsadás, a településanimáció, valamint közösségi és fejlesztési kommunikáció. Ügyfelei között nemzetközi és hazai ingatlanfejlesztők, befektetők, valamint önkormányzatok egyaránt megtalálhatók.

A REevolutio Consulting tapasztalt városmarketing, várostervező és üzleti tanácsadó szakemberek bevonásával komplex szolgáltatási portfóliót és cluster-partneri hálózatot hozott létre. Ez a partnerség megoldást nyújt mindazon befektetők, fejlesztők, illetve projektgazdák számára, akik követni és ismerni szeretnék a piaci trendeket, továbbá gyorsan, nyitottan kívánnak reagálni azokra, valamint kreatív és innovatív fejlesztési és kommunikációs módszereket keresnek, ezáltal határozottabban és sikeresebben kívánnak fellépni célpiacaikon.

A REevolutio Consulting, széles körű szakértelmével, a változatos és ügyfélorientált városmarketing-feladatok eredményes megvalósítását személyre szabott szolgatatássá alakítja. Tanácsadói-gárdájában turisztikai, közgazdasági, kommunikációs, pályázatírói, marketing és várostervező szaktudással rendelkező, szakképzett és tapasztalt munkatársak dolgoznak az ügyfelek sikerességéért, a hosszú távú és eredményes együttműködés és a legmagasabb szintű ügyfél-elégedettség érdekében.

Célunk, hogy a városok és régiók közötti élesedő versengésben, túlkínálatban meggyőzzük az ingatlanfejlesztés szereplőit, hogy éppen az adott várost, régiót válasszák befektetésük helyszínéül. Ehhez nélkülözhetetlen, hogy a város rendelkezzen azokkal a tulajdonságokkal, amelyek vonzóvá teszik helyszíneit a befektetői piacon, és mindezt oly módon legyen képes kommunikálni, melynek segítségével maximálisan ki tudja használni az üzleti szférában kifejlődött gondolkodásmód és döntési mechanizmus lehetőségeit a „várostermék” pozíció előnyének megszerzése, versenyképességének megteremtése érdekében.


A REevolutio Consulting tevékenységei, szakmai kompetenciái:

  • Városmarketing
  • Identitásépítés
  • Marketingkommunikáció
  • Ingatlan- és városfejlesztési, valamint menedzsment tanácsadás
  • Befektetési portfólió összeállítása
  • Projektazonosítás, kiajánlás és közvetítés