Stratégiai tervezés

Térségi, települési vagy komplex fejlesztésében - tervezésébe való részvétel, amely nemcsak a fejlesztés koncepciójának, de programelemeinek szinergikus párosításával, szem előtt tartva a közszféra, az ingatlanfejlesztői piac és a civil társadalom különbözőségéből adódó speciális igényeket és elvárásokat.

A tervezés során kirajzolódik az üzletileg is legjobb, többletértéket hordozó struktúra terv – masterplan – amely nemcsak a fizikai tervezést, de a célrendszer stratégiai tervezését is jelenti, és a projekt társadalmasítását, kommunikációs folyamatait és utógondozását is egyenlő súllyal kezeli.

 

Projektfejlesztés és -menedzsment

Komplex ingatlanfejlesztési, városfejlesztési és városmarketing projektek koncepcionális összeállítása városra szabottan, a projektkörnyezet és célcsoport igényeinek megfelelően. A projektek megvalósítása közben felmerülő kommunikációs és válságkezelési feladatok természetes részét képezik a projektmenedzsment során végzett tanácsadói tevékenységnek.

 

Projektportfólió-menedzsment

Ingatlanfejlesztők és települések, térségek számára befektetési portfólió kialakítása, amely nemcsak a projekthelyszínek azonosítására, bemutatására és kiajánlására koncentrál, de nagy hangsúlyt helyez a projektek, projektcsomagok befektetési környezetének felmérésére és kedvező irányba történő befolyásolására is.

A projektportfólió – mint marketingeszköz – megalkotásán túl, a tanácsadói szerepkör része a megfelelő üzenetek és az ingatlanfejlesztői piac szereplőinek speciális igényein alapuló kommunikációs és marketingstratégia kidolgozása és végrehajtásában való segítségnyújtás, megjelenési lehetőség megteremtése.