ELEVEN Design Hétvége keretében megmutatjuk az ELEVEN Tavaszt

A Kult11 Egyesület minden évben két alkalommal tavasszal és ősszel összművészeti-kulturális hétvégét szervez BBB ELEVEN néven a Bartók Béla úton. Célunk a design, a művészet, a kreativitás testközelbe hozása, bárki számára, élményalapon. A hangsúlyt a tudatos és kreatív környezetépítésre, környezet- és közösségformálásra helyezzük.

Az ELEVEN design hétvége a tavasz és az ősz jelentős kreatív-, művészeti-, kulturális- és gasztronómiai eseményévé kíván válni, amely szeretné bemutatni, promótálni és piachoz juttatni az inspiratív és innovatív kreatív alkotásokat, termékeket, szolgáltatásokat, Budapest kreatív erejét minden érdeklődőnek, valamint a versenyszféra, az üzleti élet szereplőinek. A rendezvénynek komoly szerepe van a Bartók Béla Boulevard Újbuda kulturális utcájaként való újrapozícionálásában, a pezsgő kulturális és társasági élet megteremtésében.

A design, képzőművészet, a kreatív alkotás életünk szerves része. A bennünket körülvevő tárgyak alakítják gondolkodásunkat, világlátásunkat, hatással vannak mindennapi életünkre és ízlésünkre.

A látogatók megismerhetik, megízlelhetik, megtapasztalhatják, megalkothatják, és magukkal vihetik a kreativitás élményét.

A BBB-n, a „Bartók Béla Boulevard”-on lévő galériák, desing shopok, kávézók és éttermek összetett és sokszínű kiállítótérként helyszínt biztosítanak az alkotók által létrehozott tárgyak, alkotások, szolgáltatások, performanszok, installációk, színházi és zenei programok bemutatására.

 

ingyenes, kulturális hétvége a design, a művészet, a kreativitás testközelbe hozása, bárki számára, élményalapon. 

 

www.facebook.com/events/795458480542281/

2015-04-20