Beköszöntött az Eleven Ősz - BBB office a Bartók Béla úton

A BBB office a Bartók Béla Boulevard kezdeményezés új főhadiszállása. A BBB szellemi műhelye a Bartók Béla út 33. szám alatt, az egykori textilbolt helyén talált otthonra, a  budai Szatyor Galériával* közös térben. (*A megújuló kiállítótér a bárt maga mögött hagyva csak a képzőművészetre összpontosít a jövőben Szatyor Art Space néven)

A szellemi műhelyt létrehozó és alkotó csapat, a Kulturális Tizenegy Egyesület tagjai: a Bartók Béla úti vállalkozások, civil és magánszereplők, kulturális intézmények és közösségek résztvevői közötti együttműködésen munkálkodik. Célja, hogy megújulást hozzon a Bartók Béla út kulturális és társadalmi életébe, és minőségi programhelyszínként is szolgáljon, mint a főváros egyik központi szerepet betöltő kulturális tematikájú főutcája.

A szellemi műhelyt működtető egyesület több programmal is készül az év folyamán, de 2015 kiemelt kultúrmissziós eseménye az ELEVEN Ősz volt, amely október 9-11. között került megrendezésre, és amelynek fontos szerepe van a pezsgő kulturális és társasági élet megteremtésében a Bartók Béla úton, illetve Újbudán.

 

 

 

 

 

2015-10-17