Megjelent a KultUnió Magazin

A Királyutca Designutca és környékének, azaz Budapest Multikulturális Negyedének értékeit bemutató egyedül álló magazin került kiadásra a REevolutio Consulting szakmai gondozásában, stratégiai tanácsadása mellett.

A Királyutca Designutca Klaszter és a KultUnió Alapítvány tagjai jó ideje dolgoznak azon, hogy a Multikulturális Negyedet a belváros szerves részeként a budapestiek, a vidékiek és a hazánkba látogató külföldiek egyaránt újra és újra felfedezhessék, egyedülálló értékeit megismerjék.
A negyedévente megjelenő gazdag tartalmú kiadványunkkal a budapesti VI. és VII. kerületen, valamint az Andrássy út- Károly körút- Teréz körúton és Rákóczi úton átívelő területrész kulturális és üzleti kínálatának legjavát kívánjuk bemutatni. 

Online magazin>>>>>kultunio.hu/userfiles/kultuniomagazin/KultunioMagazin.pdf

Az idei évben először megrendezésre kerülő Adventi Királyi Vásár is a multikulturális negyedben (a Király utcából nyíló Gozsdu udvarban) valósult meg, ahol egyedülálló kulturális és gasztronómiai programok egészítik ki a karácsonyi vásár hangulatát egészen december 24.-ig.

2011-12-12