Budapest Reloaded - filmes konferenciasorozat

A REevolutio Consulting szakmai partnerének a WeLoveBudapest pozitív városkommunikációs kezdeményezését ajánljuk CSAPÓ: BUDAPEST! címmel.

Időpont: 2012. május 10.
Kezdés: 13:30, a regisztráció 12:30-tól kezdődik
Helyszín: Continental Hotel Zara, Budapest
www.continentalhotelzara.com/hu/

Párizs, Róma, Berlin, Moszkva, London, Buenos Aires csak néhány percre van az Erzsébet hídtól: akár a kettes villamossal is bejárhatjuk ezt az útvonalat. És ez csak néhány azok közül a városok közül, melyek szerepében már láthattuk Budapestet a filmvásznon.

A hazánkban készülő filmes produkciók növekvő száma is jelzi, hogy ez az ágazat a filmturizmussal karöltve nagy jövő elé néz. De persze csak akkor, ha teszünk érte!
A konferenciával megtesszük az első lépéseket a filmszakma és a turizmus együttműködése felé, mellyel a későbbiekben a külföldi filmes megbízások számának gyarapítása, Magyarország, mint attraktív és költséghatékony desztináció népszerűsítése a célunk. Ugyanígy fontos célnak tartjuk azt is, hogy a Budapesten élők is felismerjék, mindnyájan csak profitálhatunk a hazánkba érkező filmes produkciókból, különös tekintettel a magyar szolgáltatók gazdasági nyereségére.

Számos előadóként, moderátorként és vendégként meghívott filmes és turisztikai szakember, közel kétszáz résztvevő, érdekes előadások és kerekasztal beszélgetések. Többek között ezt kínálja a Csapó: Budapest!

Bízunk benne, hogy Ön is lát fantáziát a kezdeményezésben és megtisztel bennünket jelenlétével
és részvételével.

A konferencián való részvétel ingyenes!

Minden kedves vendéget kérünk, hogy részvételi szándékát regisztrációs platformunkon jelezze:
welovebudapest.com/csapobudapest

 

2012-05-04