TERMESSZ_a TErek MEnedzselését Segítő Szolgálat létrehozása

Szándékunk a fenti felismerések alaján kezdeményezni mindazon lelkes, szakmai, állami, civil és érdekvédelmi szervezetek és egyének összefogását, akik elkötelezettek köztereink szebbé, jobbá, élhetőbbé és prosperálóbbá tételében, és akik figyelmükkel, aktív részvételükkel közreműködnek a városfejlesztő eszközeink megújításában. A szakmai összefogás kialakítása mellett szándékunk egy a külső források segítségével létrejövő, illetve megvalósult közterek rehabilitációjának bemutatására alkalmas fórum létrehozása is.

Célunk egy olyan tanácsadói szolgáltatás biztosítása, amely a hálózathoz kapcsolódó szakértők, menedzserek, városépítészek, építészek, tájépítészek, látványtervezők, marketingesek, rendezvényszervezők mozgósításával segíteni kívánja megbízóit terveik megvalósításában, és akik ezután tudásuk átadásával érzékennyé tehetik a potenciális szereplőket és klienseiket e téma iránt.

 
Ezt segítjük, gesztoráljuk.
 
Az első workshop: július 13-án, 14-16 óra között. Az alakuló ülés: július 14-én 14-16 óra között.
 
Vigyázat, aki kimarad lemarad!
 
A téma apropóját adja: TÉR_köz pályázat, európai trendek és jó példák, valamint a társadalmi tervezés egyre nagyobb szükségszerűsége.
 
Gyere el, és csatlakozz!
2013-07-08