Luca nap a Bartók Béla úton

 

Erre a hétre is különleges programokkal készül a Bartók Béla úti helyszíneken aKult11 Egyesület. December 13-án karácsonyi vásáron, irodalmi és képzőművészeti rendezvényeken vehetnek részt az érdeklődők.

 

December 13-án, pénteken papírlámpásokat készíthetnek a gyerekek a Tranzit Caféban 16 és 17 óra között, és Luca napi kotyolást láthatnak a programhoz csatlakozott vendéglátó és kultúra helyeken a látogatók. Természetesen a Luca szék állítása sem maradhat el a programból, mint ahogyan a búzavetése sem. A Faur Zsófi Galériájában művészeti foglalkozásra kerül sor Fabricius Anna tárlatához kötődően.

A WNDRLND kiállítás lezárásaként két napos karácsonyi vásárt szervez a Szatyor galéria december 13-án és december 14-én, ahol a WNDRLND-es művészek munkái, valamint egyéb kis karácsonyi meglepetések kerülnek árusításra.

„Boldog szomorú dal" – Kosztolányi Dezső Útkeresés önmagunkhoz – irodalmi összeállításra kerül sor (Assisi Szent Ferenc, Franz Kafka, Karinthy Frigyes, Kosztolányi Dezső, Martin Buber, Ottlik Géza, Pilinszky János, Weöres Sándor műveiből) a Molnár C. Pál Múzeumban 18 órától. A Luca napi programsorozatot az utcai fényosztás zárja.

Az egyesület december 6-ára, Mikulás-napra már szervezett programokat. A Kult11 Egyesület havi programsorozatában ajándékokkal, kulturális és gyermekprogramokkal, közösségi rendezvényekkel invitálja a lakosságot, és mindazokat, akik egyedi design-termékeket és különleges karácsonyi meglepetéseket szeretnének vásárolni a szeretteiknek.

 

Továbbá>>>>>reevolutioconsulting.hu/publikaciok.php

2013-12-10