A Kult11 bemutatja az ELEVEN design hétvégét

A Kult11 Egyesület egy 3 napos összművészeti-kulturális hétvégét szervez 2014. május 9-11. között ELEVEN néven a Bartók Béla úton. Célunk a design, a művészet, a kreativitás testközelbe hozása, bárki számára, élményalapon. A hangsúlyt a tudatos és kreatív környezetépítésre, környezet- és közösségformálásra helyezzük.

Az ELEVEN design hétvége a tavasz jelentős kreatív-, művészeti-, kulturális- és gasztronómiai eseményévé kíván válni, amely szeretné bemutatni, promótálni és piachoz juttatni az inspiratív és innovatív kreatív alkotásokat, termékeket, szolgáltatásokat, Budapest kreatív erejét minden érdeklődőnek, valamint a versenyszféra, az üzleti élet szereplőinek. A rendezvénynek komoly szerepe van a Bartók Béla Boulevard Újbuda kulturális utcájaként való újrapozícionálásában,  a pezsgő kulturális és társasági élet megteremtésében.

A design, képzőművészet, a kreatív alkotás életünk szerves része. A bennünket körülvevő tárgyak alakítják gondolkodásunkat, világlátásunkat, hatással vannak mindennapi életünkre és ízlésünkre.

A látogatók megismerhetik, megízlelhetik, megtapasztalhatják, megalkothatják, és magukkal vihetik a kreativitás élményét.

A BBB-n, a „Bartók Béla Boulevard”-on lévő galériák, desing shopok, kávézók és éttermek összetett és sokszínű kiállítótérként helyszínt biztosítanak az alkotók által létrehozott tárgyak, alkotások, szolgáltatások, performanszok, installációk, színházi és zenei programok bemutatására.

Pályázati felhívás letölthető:

elevenkreativ.wordpress.com/fooldal/ vagy www.facebook.com/Kult11/photos/pcb.1420693498182712/287417864747484/

 

Az eseményről bővebben: 

www.facebook.com/events/1420456084873120/ vagy elevenkreativ.wordpress.com/misszionk/

Kis ízelítő:

https://www.youtube.com/watch?v=jJ2fRuxiOEw&feature=youtu.be

 

2014-03-25