Közösen állítottunk ki a Yesa-val Törökbálinton

A törökbálinti székhelyű BDM klaszter, - melynek cégünk is tagja - a térség üzleti arculatának fejlesztését és a vállalkozások együttműködését segíti a régióban, idén második alkalommal szervezett térségi BDM Mini Expot, A 2010. november 10-én rendezett eseményen cégünk, a REevolutio és a megújuló energia terén együttműködő és kiemelkedő szakértelemmel bíró partnerünk, a YESA közös standon jelent meg.


A rendezvény keretei között lehetőség nyílt a bemutatkozásra, a térségben tevékenykedő vállalkozások termékeinek, szolgáltatásainak megismerésére. A rendezvényt a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házban tartották.
A II. BDM Mini Expo keretei között előadások hangzottak el a következő témákban:
• Törökbálint Város jövőképe - Turai István Törökbálint Város polgármestere
• Tópark fejlesztés bemutatása - Somos Attila marketingigazgató
• Pályázati lehetőségek az Új Széchenyi Terv tükrében - Semperger Kinga ProjectMine Kft.
• TÖRÖKBÁLINT- Az élhető kertváros c. film premier előtti bemutatója

A DBM klaszter 2009-ben kezdte meg működését. A gazdasági hálózat célja, hogy hazánk egyik üzletileg legvonzóbb mikro-régiójában elősegítse a helyi vállalkozások folyamatosan változó üzleti érdekeinek és igényeinek összehangolását, valamint egyesítse a térség szellemi és kapcsolati tőkéjét. A projekt célja, hogy a klasztertagok és az önkormányzatok közötti, illetve más szervezetekkel való kapcsolat megerősödjön, egyesítsék az adott területen meglévő szellemi és kapcsolati tőkét, valamint a vállalkozások üzleti érdekeit hatékonyan érvényesítsék.

2010-11-29