Díjátadó a 30T(ér) Konferencia keretében

2010. november 11-én szakmai workshop és konferencia került megrendezésre a FUGÁ-ban. Az esemény központi témája a 30 T(ÉR) program volt, melynek keretében széleskörű szakmai-társadalmi bevonással a Fővárosi Metropolisz legfontosabb köztereit keresték. Kiemelkedő figyelem mellett, a délelőtti konferencia és a 30 T(ÉR) kiállítás keretén belül került sor az Üllői út Építészeti Ötletpályázat díjátadójára is.


A XVIII. kerületi útszakasz számos potenciális köztér fejlesztési lehetősséggel bír a meglévő csomópontok közvetlen környezetében. Így a rendezvény kiváló alkalmat kínált, arra is, hogy az Üllői út mentén megindult gondolkodás és az elhangzott előadások mondanivalója összefonódhasson és az eddigi eredmények további kiegészítést nyerhessenek. Az elméleti előadások mellett, a bemutatott, a realitás küszöbén álló, konkrét problémára megoldást kínáló tervek igazán izgalmassá tették a konferencia délelőtti szekcióját.
A díjakat, a pályázatot koordináló tanácsadó REevolutio Kft. jelenlétében Juhász Kálmán XVIII. kerületi főépítész adta át az első három helyezettnek.

2010-11-30