Egyedülálló virtuális bemutató Budapesten!

A Király utcában szeptember10-11-én megrendezésre kerülő Királyi Vásár egyik fő attrakciója egy különleges virtuális bemutató lesz. A Unique Method csapata a hazánkban eddig kevéssé ismert, Augmented Reality technológia segítségével virtuálisan újjávarázsolja a Király utca 40-es szám alatti ház teljes homlokzatát. A bemutató egy aprócska program formájában letölthető lesz az Internetről így bárki számára elérhető.

A használathoz egy Androidos telefonra van szükség, mellyel a helyszínen, a kamerát a homlokzatra irányítva csodálhatjuk meg a virtuálisan felújított házat. Végigpásztázva a jelzéseket ki-ki saját maga fedezheti fel a terv minden részletét, a ház eredeti környezetében.

A projekt külön érdekessége hogy a programban bemutatásra kerül két külön stílusú terv is, ezáltal mindenki maga eldöntheti, hogy a klasszikus, vagy a modernebb stílusú homlokzat illik bele a környezetbe. A tervek között a képernyő bal felső sarkában elhelyezett gombokkal egyszerűen válthatunk. A program automatikusan a helyére illeszti mindkét virtuális homlokzatot.

A projekt nem titkolt szerepe a közvélemény-kutatás, ez a módszer hatékony prezentációs eszköz ilyen és hasonló közérdekű kérdésekben. Ennek megfelelően mind az érintettek, mind pedig a városfejlesztés, és technikai újdonságok iránt érdeklődők figyelmére számítanak.


További információ>>>>>www.uniquemethod.hu/

2011-08-30