Vendégségben Budapest multikulturális negyedében

Élményekkel telve utazott haza a múlt héten az a két szerencsés bécsi hölgy, akik még májusban a Királyutca Designutca bécsi bemutatkozása alkalmával nyertek budapesti hétvégét.

Budapest design utcája, és az azt körülvevő turisztikai attrakciókban és kulturális értékekben gazdag városrész egy Bécs-Budapest VII. kerületei között létrejött együttműködés keretében jelenhetett meg a Neubaugasse Flohmarkt elnevezésű eseményen. A több mint 25 éves hagyományokkal rendelkező bécsi vásáron információs standdal és magyar kézművesekkel várták az érdeklődőket, akik között egy budapesti hétvégét sorsoltak ki a Hotel Ambra jóvoltából. A két nyertes rendkívül élvezte az itt eltöltött néhány napot, mely alatt bejárták egész Budapestet, valamint a VII. kerületet is alaposan megismerhették. Elmondásuk szerint a közeljövőben biztosan újra hazánkba látogatnak majd, mivel annyira elvarázsolta őket a magyar főváros.
A Királyutca Designutca egyébként szeptember utolsó hétvégéjén ismét részt vesz majd a közel 200ezer látogatót számláló bécsi vásáron, hogy tovább népszerűsítse a VII. kerületi multikulturális negyed turisztikai lehetőségeit és vállalkozásait.


További információ:
Mihalcsik Judit
TFS Turisztikai és Kommunikációs Tanácsadó Kft.
Tel:+36 30 484-1107
Judit.mihalcsik@touristfriendly.hu

2011-08-30