Király utcai szakmai fórum turisztikai szakembereknek

Beutaztató irodák, városnéző cégek, és turisztikai szakmai szervezetek képviselőit hívta meg a Királyutca Designutca Klaszter a VII. kerületi Önkormányzat tanácstermébe augusztus 16-án, hogy szakmai prezentáció keretében ismertessék a szervezet turizmussal kapcsolatos eredményeit és terveit.

A Királyutca Designutca nevében, Landwehr Klára, a Klaszter alapítója, előadásában részletesen bemutatta a Király utca, valamint az azt körülvevő multikulturális negyed turisztikai vérkeringésbe történő bekapcsolódásának lehetőségeit, és azon akciókat, illetve marketingeszközöket, melyekkel a negyed nemzetközi ismertségét kívánják erősíteni.
Landwehr Klára a prezentáció során hangsúlyozta, hogy a turisztikai szakmával folyamatos együttműködésre törekszenek, így fontosnak tartja közreműködésüket az értékesítés területén, az egyes marketingakciók során, valamint például a 2011. szeptember 10-11-én megrendezésre kerülő Királyi Vásár elnevezésű rendezvény népszerűsítése kapcsán is.

Emellett az együttműködések már egy működő példáját - a Tematikus Utcák Szövetségét- is bemutatta a megjelent idegenforgalmi szakembereknek, mely az ország legjelentősebb tematikus utcáit tömöríti. A tagok az érdekérvényesítés mellett kiemelt fontosságúnak tartják a közös hazai és külföldi marketingtevékenység megvalósítását is.

További információ:
Mihalcsik Judit
TFS Turisztikai és Kommunikációs Tanácsadó Kft.
Tel:+36 30 484-1107
Judit.mihalcsik@touristfriendly.hu

2011-08-30