Ír sztepp láz a Királyi Vásáron

Látványos műsorral készül a 2010-ben Európa Bajnokságot nyert Irish Feet tánccsapat a szeptember 10-11-én megrendezésre kerülő Királyi Vásárra. Az ír szteppre specializálódott csoportot néhány lelkes, táncot és mozgást szerető fiatal alapította 2000-ben, hogy az akkor még hazánkban viszonylag kevesek által ismert látványos táncot bemutassák és megkedveltessék. Az Irish Feet azóta óriási népszerűségnek örvend. A táncosok tanulás és munka mellett vállalják a közös gyakorlást, valamint a fellépéseket, közülünk többen ír tánctanároktól sajátították el az alapokat, ezért műsorukban éppúgy megtalálhatók a tradicionális elemek, mint a világhírűvé lett táncshow-k motívumai.
A csapathoz néhány éve csatlakozott az Írka-fÍRka ír kocsmazenét játszó zenekar is, mely kiváló kiegészítése és alapja lett a látványos koreográfiáknak.
Az Irish Feet fellépését szeptember 10 és 11-én 13 órától tekinthetik meg a Central Passageban (Király utca 8-10.) felállított színpadon, ahol egész nap családi programokkal, zenével, tánccal, biopiaccal, és mesterségek vásárával várják az érdeklődőket.

További információ és részletes program>>>>>www.kiralyivasar.hu

2011-08-31