Urbitális Majális 2012

Az Urbitális Majális idén tavasszal ismét tartalmas kulturális és szakmai eseményekkel várja az érdeklődőket. A REevolutio Consulting szakmai partnerségével és társ-szervezői közreműködésével megvalósuló, egy hónapon át tartó fővárosi rendezvény-sorozat központi gondolata 2012-ben: Budapest jövőjének meghatározó hajtóereje a kultúra, a kreativitás és innováció.

Ugyan a kreatív ipar által előállított „termékek” export értéke jelenleg még alacsonynak mondható, ugyanakkor presztízs értéke, ország- és város imázs építő ereje megkérdőjelezhetetlen. Mind emellett kiváló eszköz Magyarország egyediségének, ezerarcúságának, az itt élők európaiságának bemutatására. Szeretnénk, ha megnyílna a résztvevők számára a város sokféle kultúrája, közössége, az ezernyi egyedi szellemiség és kreatív érték, ami egész Európát jellemzi, Budapest jelenét és jövőjét pedig egy egészen különleges módon determinálja.

FELHÍVÁS! - Ünnepeljük együtt a kreativitást!

Kedves Urbitális Majális és Budapest barátok, programgazdák!

Ha még nem küldtétek el jelentkezési lapotokat az Urbitális Majális 201 eseményeihez történő csatlakozáshoz, akkor itt az idő!
A jelentkezést kérjük e-mailen küldjék vissza az urbitalis2012@gmail.com címre, a programhoz tartozó legalább 2 db fénykép csatolásával. A jelentkezési lap letölthető a www.urbitalis.hu oldalról is. A jelentkezés és a csatlakozás ingyenes.

Jelentkezz és vidd el a legjobb programnak járó fődíjat is!

Nemcsak népszerűsítjük programodat, de versenyt is hirdetünk a csatlakozók között. Keressük a város legjobb és legkreatívabb programját!

A legjobb városi program megkapja fődíjunkat, melyet az Urbitális Majális záró rendezvényén adunk át. Szavazni a Facebookon lehet majd, ahol a legtöbb szavazatot, azaz a legtöbb rajongó által kedvelt programot fogjuk jutalmazni! Érdemes tehát jelentkezni és mielőbb „lájkolni” az Urbitális Majálist a facebookon (www.facebook.com/Urbitalis), valamint minél több ismerőstől kérni ugyanezt, hogy annál nagyobb esélyed legyen a közönségszavazáson a legjobb programnak járó fődíj elnyerésére!

Üdvözlettel,
az Urbitális Majális 2012 szervező csapata,

Bővebben>>>>>www.facebook.com/#!/URBITALIS 

2012-02-24