Galériák Ünnepe - Falk Art Fórum

FalkArt Fórum esemény a Falk Miksa utcában!

A Tematikus utcák Szövetségének kezdeményezéséhez az elsők között csatlakozott Falk Miksa utca talán az egyike azon kivételes, és példaértékű kezdeményezésnek, amely számos nehézség árán önerőből fent tudta tartani identitását, hitét és elköteleződését azon cél érdekében, amit szolgál, aminek érdekében létrejött maga a Fórum. A REevolutio Consulting  reménytelien tekint az újbóli, jövőbemutató együttműkdésre.

2012. május 5-én szombaton kerül megrendezésre a 12. Antik és Modern Művészeti Fesztivál. 12. alkalommal fog össze Pest patinás galériás negyede, hogy a Falk Miksa utca és környéke egy napra ismét a művészetkedvelő sétálóké lehessen. Május 5-én, szombaton újra megnyílnak a galériák, a régiségboltok, sátrak települnek az utcára, innen is, onnan is zene szól. Műértőknek kiváló alkalom a szakmai találkozásokra, műkedvelőknek a kíváncsiskodásra.

A fesztivál különlegessége az ingyenes műtárgybecslés lesz. Ezen a napon bárki elhozhatja otthon őrzött régiségeit, műtárgyait, hogy szakértőkkel felbecsültesse az értéküket, és megismerje a tárgyak korát, történetét. A szervezők segítenek majd, hogy minden tárgy értő kezekbe kerüljön.

Bővebben>>>>>falkart.hu/

2012-05-03