A Tematikus Utcák és Terek Szövetségének egyik tagja a Bartók Béla út

Bartók Béla úti sikerek!

Egy intézmény...

Egy intézmény, a Bartók Béla úton, amely potenciális gesztora és „olvasztótégelye” lehet a kultúrának!
Cégünk felkérést kapott, hogy a Gárdonyi Géza Általános Iskola pozícionálását, iskolák közti versenyhelyzetének és szerepének erősítését, valamint a jövőbeni kitörési pontokat hosszútávra vonatkozóan határozza meg, egy kommunikációs stratégiai vázlat kidolgozása által, felkészítve az intézményt a közel jövőben bekövetkező üzemeltetési és tulajdonosi hatáskörök változására.
Az információszerzés kérdőíveken és személyes interjúkon, beszélgetéseken keresztül, valamint személyes benyomások és külső információ bekérés alapján történt. Az így elkészített helyzetelemzés adott alapot a szervezet kommunikációs stratégiáinak megalapozásához. Az iskolát két aspektus szerint vizsgáltuk:
- Az iskola mint tanintézmény pozícionálása
- Az intézmény, mint kulturális klaszter „tégelyének” beindítója
A REevolutio Consulting egy közel 1évre (tanévre) szóló program javaslatot dolgozott ki, amely megvalósításának első lépései nagy örömünkre már az idén megkezdődtek.


…és egy Kultúrtér

A REevolutio Consulting a MOHA Kultúrtér és Godot Galéria hosszú távú imázs építésének elősegítése érdekében, PR és marketig kommunikációs stratégia kidolgozását, valamint külső-, és belső marketing kommunikációs cél-eszköz rendszer meghatározását vállalta. MOHA Kultúrtér és Godot Galéria felkérése azon felismerésből származik, hogy hiszik azt, hogy az ösztönösen működtetett, eddig sikeres vállalkozások ideje is lejár. „Ami eddig elég volt, holnap már kevésnek bizonyul.” A kiéleződő verseny a kevésbé tudatos vállalkozásokat könnyedén elsodorja, viszont akik tudatosan terveznek, stratégiát határoznak meg, előnyre tesznek szert.
A jelen gazdasági helyzet, illetve a sorra megjelenő „versenytársak” olyan tényezők, amelyek gyors változása készteti a vállalkozásokat a folyamatos megújulásra, profi szakértelemre és előrelátó piaci jelenlétre.
Ez esetben a REevolutio Consulting egy kívülálló, a messziről jött ember szemével, látja és láttatja, azokat a felesleges, alacsony hatékonyságú dolgokat, amelyek akadályozzák a fejlődést és továbblépést. Jelen munkában cégünk feladata, hogy megértsük az igazi problémákat, és felfedezzük azok kiváltó okait. Ezáltal segítsük a „jó megoldás”, a működő vállalkozási – kommunikációs - „stratégia” kialakítását, és a menedzselését.

 

Aktuális programajánló a Moha-tól:

Gyermekes szülők figyelem! Szilveszter a Mohában, ahol a gyermekeké a főszerep!

Gyertek el hozzánk december 31. délután 15-18 óra között.

Ízelítő programunkból
- Táncház
- Interaktív játékok, társasjátékok 
- Vetítés
A Cellux Csoport szakképzett animátorai gondoskodnak a gyerekek szórakoztatásáról

Korcsoport 3-8 év

Menünk:
- Külsejében, tálalásában is gyerekbarát.
- Szendvicsek, falatkák, sütemények.
- Szilveszteri torta és gyerekpezsgővel koccintás.

Egyéb tudnivalók:
A gyermekeket igény szerint a programon ott hagyhatják!

Előzetes regisztráció szükséges!

Elérhetőségeink:
Telefon: +36-1-209-06-58
Címünk: 1114 Budapest, Bartók Béla út 11-13.

 

2012-12-17