Sajtómeghívó_0523_VamDesign Center, 10 óra

            MEGHÍVÓ

 

Az Urbanissimus Egyesület és a VAM Design Center ezúton szeretettel meghívja Önt a

 

VivArt! Fesztivál sajtótájékoztatójára.

Időpont: 2013. május 23. (csütörtök), 10 óra

Helyszín: VAM Design Center (1061 Budapest, Király utca 26.)

Első ízben kerül megrendezésre Budapest VI-VII. kerületében a VivArt! Fesztivál 2013 elnevezésű civil fesztivál. A VivArt! egy kizárólag civilek és önkéntesek által életre hívott, külső anyagi támogatás nélkül megvalósuló belvárosi „házibuli”, amelynek központi témája a VI. és VII. kerület kreatív újjáélesztése, a két kerület újragondolása. Az idei évben ennek a tervezett revitalizációnak és egyben újratöltésnek az első lépése történik meg a fesztiválon keresztül, párhuzamot vonva Barcelona és Budapest között és mintegy példaként állítva a fesztivál kiemelt vendégeit, a meghívott spanyol művészeket, a kultúra területén tevékenykedőket, és urbanista szakembereket a hazai fejlődési irányok kijelöléséhez.  A sajtótájékoztatón a VAM Design Center megújuló kínálatáról, illetve koncepciójáról, valamint a május 30-án nyíló Vincent Van Gogh álmai című kiállításról is bővebb információt kapnak vendégeink.

A sajtótájékoztató programja:

 

Köszöntő: Rónaszékiné Keresztes Monika, országgyűlési képviselő, a VI. és VII. kerület delegáltja.

Megnyitja és moderál: Gauder Péter – ötletgazda, az Urbanissimus Egyesület elnöke

VAM kiemelt programja és szerepe: Fülöpné Dr. Hegedűs Éva a VAM Design intézményvezetője. Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara részéről: Bodzsár Márta, BKIK VII. kerületi tagcsoport elnöke, Dr. Cseresnyés Gábor, BKIK VI. kerületi tagcsoport elnöke

A programok gasztro szekciójáról, a kulináris programokról: Lakatos Márk, stylist

A Fesztivál képzőművészeti eseményeiről, kiállításokról: Horváth Judit művészettörténész

 

A sajtótájékoztatón részt vesz a VivArt! Fesztivál fővédnöke, a Spanyol Királyság Magyarországi Nagykövete, Enrique Pastor y de Gana.

 

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!


Részvételi szándékát, kérjük, szíveskedjen jelezni az
urbanissimus@gmail.com e-mail címen!

2013-05-22